BEL ONS DIRECT: +31 (0)85 273 71 66

Parasolvoet granito 11 kg zwart

Parasolvoet granito 11 kg zwart
Prijs:
44,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
1 - 2 werkdagen (op voorraad)
Merk:
EAN:
8714982020469
B2B:
Aantal:
Artikelomschrijving

Parasolvoet granito 11 kg zwart

Deze kleine parasolvoet granito zwart heeft een gewicht van 11 kg en is geschikt voor parasols met een maximale diameter van 110 centimeter. De stok van de parasol mag een maximale diameter van 3,6 centimeter hebben. De parasolvoet is ideaal voor op uw terras en is door zijn compacte formaat overal op het terras neer te zetten.

De parasolvoet heeft een mooie, zwarte kleur waardoor hij met vrijwel iedere parasol te combineren is en waardoor hij prachtig staat op ieder terras. De parasolvoet heeft een diameter van 25 centimeter en is gemakkelijk aan de kant te plaatsen wanneer u hem niet in gebruik heeft. De houder van de parasolvoet is gemaakt van RVS en is extra vast te draaien om de parasolstok stevig en klem te zetten.

Om ervan verzekerd te zijn dat u de juiste parasolvoet voor uw parasol heeft kunt u de volgende vuistregel aanhouden: Deel de diameter van de uitgeklapte parasol (in centimeters) door 10, dit is het gewicht dat de parasolvoet minimaal moet hebben. Hierbij is een zwaardere parasolvoet altijd beter dan een te lichte parasolvoet.

Specificaties

  • Afmetingen: Ø25 x 24 cm
  • Binnenmaat gat: Ø 3,6 cm
  • Materiaal: Granito/RVS
  • Gewicht: 11 kg
  • Kleur: Zwart
  • Vorm: Rond
Bekijk ook
Waarom Loungeset-express.nl? Waarom Loungeset-express.nl?