BEL ONS DIRECT: +31 (0)85 273 71 66

Klarna Factuur - Betaal binnen 14 dagen

Achteraf betalen met Klarna Factuur
Koop nu - betaal pas over 14 dagen!
Als u kiest voor een betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per post of per mail verstuurd. De betaling hiervan dient u binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen, zoals aangegeven op de factuur. Door voor deze betaalmethode te kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna.

Let op:
vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens vindt een kredietcheck plaats. Deze check kijkt of u in aanmerking komt om met Klarna te betalen. Lukt het de eerste keer niet, geen nood - dit kan ook door een typefout komen. Controleer daarom uw gegevens en probeer het gerust nog een keer. Wordt u onverhoopt toch geweigerd door Klarna, dan bieden wij u een alternatieve betaalmethode aan.

Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Stapsgewijs betalen met Klarna Factuur!

Uw persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wpb) en zullen niet voor marketingdoeleinden aan derden verstrekt worden. De algemene voorwaarden van Klarna en ons Privacy Statement vindt u op onze website.

Waarom Loungeset-express.nl? Waarom Loungeset-express.nl?