BEL ONS DIRECT: +31 (0)85 273 71 66

Waarom Loungeset-express.nl

Snelle levering

Bij alle artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. De populairste artikelen uit ons assortiment heeft u binnen twee werkdagen in huis. U kunt er ook voor kiezen om bestelde artikelen zelf af te halen bij ons afhaalcentrum in Nieuwkuijk.

Wij verzenden onze artikelen met de volgende vervoerders:
Achteraf betalen

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!
Als u kiest voor een betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het artikel thuis en heeft u 14 dagen de tijd om te betalen.

U kunt bij ons betalen met de volgende betaalopties:

                   


Veilig bestellen

Voor Loungeset-express.nl is veiligheid erg belangrijk en wij behandelen uw gegevens dan ook strikt vertrouwelijk.

Pagina's met belangrijke en vertrouwelijke informatie worden met gecertificeerde SSL verbindingen (het Secure Socket Layer - Protocol) tot stand gebracht. Het protocol maakt gebruik van een beveiligde verbinding tussen de browser en een secure internet server. Daarnaast wordt het bericht gecodeerd waardoor de gegevens voor derden niet zichtbaar zijn. Door het gebruik van het SSL - protocol wordt het risico dat gegevens worden onderschept wanneer ze over het internet worden verstuurd drastisch verminderd.

  Keurmerk 'Klasse shop' bij beslist.nl  


Recht van retour

Mocht u het bestelde artikel willen retourneren, dan kan dit binnen 14 dagen nadat het artikel bij u is afgeleverd.

Het artikel dient in orginele verpakking (onbeschadigd) teruggestuurd te worden aan Loungeset-express.nl. Nadat Loungeset-express.nl het artikel retour heeft ontvangen zal het complete orderbedrag terug worden gestort op uw rekening.


Klantenservice

De klantenservice van Loungeset-express.nl helpt u graag bij uw vragen. U kunt ons zowel per mail als telefonisch bereiken. U vind onze contactgegevens op de contactpagina.

Waarom Loungeset-express.nl? Waarom Loungeset-express.nl?