BEL ONS DIRECT: +31 (0)85 273 71 66

Bijzettafel Jennifer antraciet

Bijzettafel Jennifer antraciet
Bijzettafel Jennifer antraciet
Prijs:
85,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8718026016180
B2B:
Aantal:
Artikelomschrijving

Bijzettafel Jennifer antraciet

Dit mooie tafeltje is de Jennifer bijzettafel, een tafel geschikt voor zowel binnen als buitenshuis. Dit product heeft een aluminium frame waardoor het licht in gewicht is. De kleur van dit tafeltje is antraciet, een kleur die gemakkelijk te combineren is met vrijwel elke ander kleur maar in combinatie met een lichte kleur natuurlijk een prachtig contrast geeft. Dit bijzettafeltje heeft dus vele voordelen en je kan er nog veel op kwijt ook. Met een diameter van 50cm zullen al je favoriete magazines altijd tot je beschikking zijn.

Een bijzettafeltje is ideaal voor iedereen die graag het een en ander snel bij de hand heeft. Je wilt natuurlijk niet je mooie koffietafel helemaal vol zetten met magazines en andere voorwerpen die er niet mooi op staan. Daarnaast zou je ze er allemaal weer af moeten halen mocht je visite krijgen, je wilt immers niet een rommelige koffietafel aan je visite tonen. Daarom is de Jennifer bijzettafel de perfecte oplossing, een tafel die je gemakkelijk ergens weg kunt zetten waar je al je magazines, sleutels, afstandsbedieningen en andere dingen op kunt leggen zodat je koffietafel netjes en overzichtelijk blijft.

Omdat dit een product is wat zowel binnen als buitenshuis geschikt is, kun je op een lekker warme en zonnige dag dit bijzettafeltje met je favoriete magazines naar buiten verplaatsen, of andersom wanneer het slechtere weer in aankomst is. Zo hoef je niet meerdere keren op en neer te lopen wanneer je je magazine uit hebt om een nieuwe te halen, je neemt zo alles in een keer mee zodat je daarna gelijk kunt genieten.

Is dit toch niet de bijzettafel die je zoekt? Kijk gerust verder in ons ruime assortiment.

Specificaties

  • Diameter: 50 cm
  • Hoogte: 56 cm
  • Materiaal: Aluminium
  • Kleur: Antraciet
Waarom Loungeset-express.nl? Waarom Loungeset-express.nl?